Nieuwe collega’s, Aster

We hebben afscheid genomen van Inge de Jong, die een mooie werkplek in Zwolle gevonden heeft.

Aster Hermans komt bij ons terug om, in ieder geval t/m december, een aantal dagen voor ons te werken.

We vinden het super om haar weer te kunnen verwelkomen in de praktijk! Ze stelt zich nog even voor, want niet iedereen zal haar (nog) kennen.

Beste cliënte en partner,

Mijn naam is Aster Hermans. Ik ben geboren en opgegroeid in Doetinchem. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Groningen. Als onderdeel van de opleiding heb ik een leerzame stage gelopen in Ghana die mijn blik verder verruimd heeft.

Ik heb ruim twee jaar met veel plezier gewerkt bij verschillende praktijken in het noorden van het land, onder andere bij Rûnom.

Afgelopen jaar heb ik mijn hart gevolgd, de verloskunde even losgelaten, en heb ik al reizend vrijwilligerswerk gedaan in Frankrijk, Canada, Costa Rica en Chili. Dit waren inspirerende belevenissen en mooie ervaringen.

Als verloskundige vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar je wensen en samen te kijken wat daarin medisch gezin mogelijk is. Daarin wil ik eraan bijdragen dat deze periode een tijd kan zijn om zoveel mogelijk op je eigen manier te beleven. Ik werk daarom graag vanuit vertrouwen, rust, observatie en spontaniteit.

Ik verheug me erop jullie te ontmoeten!

 

Aster Hermans

 

 

 

 

Meer nieuws...