Nieuwe collega’s, Michelle

Na het afscheid van Inge, die een mooie werkplek in Zwolle gevonden heeft, zijn we blij met wat extra hulp van Aster!

Daarnaast zijn we heel blij om Michelle Brouwer te kunnen verwelkomen als nieuwe collega in ons team. Ze hoopt lange tijd bij ons te blijven werken!
Michelle stelt zich hieronder even aan jullie voor.

 

Beste (aanstaande) ouders,

Ik ben Michelle Brouwer en kom vanaf eind september het team van verloskundige praktijk Rûnom versterken. Jullie kunnen mij tegen komen tijdens het spreekuur, de bevalling en in het kraambed.
Nog elke dag geniet ik van mijn werk als verloskundige en voel ik mij bevoorrecht met dit prachtige vak. Ik geniet ervan (aanstaande) ouders te mogen begeleiden tijdens het bijzondere proces van zwanger zijn, bevallen en ouders worden. Ieder mens is anders en heeft een andere behoefte binnen de begeleiding. Ik vind het belangrijk hier aandacht voor te hebben en samen te kijken naar wat voor jou/jullie het prettigst is. Verder vind ik rust en vertrouwen twee belangrijke pijlers binnen mijn werk.
Ik ben geboren en getogen in Almere en heb tot nu toe ook voor het grootste deel in Almere gewerkt. Toch komt de stap naar Friesland voor mij niet geheel onverwacht. De prachtige Friese omgeving trekt mij al vanaf jongs af aan en ik kijk er dan ook erg naar uit om in dit mooie stukje Nederland, bij dit gezellige team, te komen werken!

Met vriendelijke groet,

Michelle Brouwer
Verloskundige

 

 

 

Meer nieuws...