Nieuwe gezichten tijdens zomerperiode

Tijdens de maanden juli en augustus komen Anika van der Wal en Grace Walinga ons team af en toe versterken. Hieronder stellen zij zich aan jullie voor.

Lieve (aanstaande) ouders,

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Anika van der Wal, kom uit Leeuwarden en mag het bijzondere beroep als verloskundige uitoefenen. Ik heb al vele krachtige mama’s aangemoedigd die hun kindje mochten verwelkomen, altijd erg bijzonder! In mijn vrije tijd houd ik van schaatsen, fotograferen en ontwikkelingsreizen maken. Je kan mij wakker maken voor chips, chocolade en een bevalling natuurlijk;) Deze zomer zal ik enkele diensten opvangen voor Rûnom. Jullie kunnen mij dus aan de telefoon krijgen of tegenkomen tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraamweek. Wie weet tot ziens! 

Liefs Anika

Beste allemaal,

Mijn naam is Grace Walinga, ik ben opgegroeid en woonachtig in het Friese stadje IJlst en geniet van het plattelandse leven hier. Al vanaf jongs af aan hebben zwangerschappen en de ontwikkeling van zoiets kleins tot een baby mij geboeid. Het is bijzonder een stukje deel te mogen nemen in dit wonderlijke proces. Als verloskundige wil ik zorg bieden op maat, vanuit jouw eigen perspectief.  Ieder persoon is uniek en volgens mij is er geen enkele beste manier, maar is deze afgestemd op jouw specifieke wensen en zal dus altijd verschillen. Ik streef er naar jullie te ondersteunen bij het ervaren van een zo’n fijn mogelijke zwangerschap, bevalling en kraambed.

Groet,

Grace

Meer nieuws...